Schoonheidsinstituut Esthetica
Schoonheidsinstituut Esthetica
Schoonheidsinstituut Esthetica

Nieuw! RETINOL 2nd Generation complex

Retinol was al een van de krachtigste acties op anti-aging gebied, maar presteert nu nog beter dan ooit. Waarvoor dank aan een revolutionair nieuw retinol complex.

ENCAPSULATED_RETINOL(2)

 

Retinol (een vorm van vitamine A ) is een van de meest bekende, wetenschappelijk bewezen werkzame cosmetica-ingrediënten. Het heeft de eigenschap zich te hechten aan bijna elke huidcel en deze aan te sporen zich weer als een gezonde, jonge huidcel te gaan gedragen. Met andere woorden: Retinol boost elke celfunctie, vandaar zijn sterrenstatus onder de anti aging  ingrediënten. In de epidermis ( opperhuid ) is het in staat, het cel vernieuwingsproces te versnellen ( oude, beschadigde cellen sneller te vervangen door nieuwe), wat al gauw een stralende, egale teint oplevert.

In de diepere huidlagen stimuleert het de collageen aanmaak en beschermt hert bestaand collageen tegen beschadiging. Het reinigt verstopte poriën en kan zelfs de talgproductie afremmen.

Je begrijpt: Of je nou net dertig bent en de eerste tekenen van huidveroudering voor wilt zijn of al wat langer meedraait en een paar jaar van je huid af wilt snoepen, Retinol is je One Way ticket naar een mooiere jonger ogende huid.

SOCIAL_MEDIA_4_500PIX(2) SOCIAL_MEDIA_5_500PIX(1)