Schoonheidsinstituut Esthetica
Schoonheidsinstituut Esthetica
Schoonheidsinstituut Esthetica

Behandelingen

Permanent make-up

pmopleidingecuri.jpg Hoe wordt Permanent Make-up aangebracht? Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak    onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanent Make-up is een vak apart. Wij werken met de methode van Ecuri. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. De pigmenten die gebruikt worden zijn kleurvast en worden niet naar verloop van tijd rood of blauw.

Veilig en Betrouwbaar

Apparatuur vor Permanent Make-UpDe pigmenten waar wij mee werken staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van waren en zijn allen goedgekeurd en veilig. Als enige kunnen deze pigmenten, indien nodig, bij lippen en wenkbrauwen geheel worden verwijderd. Wilt u er later toch vanaf, geen probleem, dat is mogelijk. Wij hebben een gedegen opleiding gevolgd en worden steeds bijgeschoold in de nieuwste inzichten en technieken. Het geavanceerde Ecuri apparaat waar wij mee werken staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en het is ongelooflijk secuur. Deze behandeling met deze apparatuur is nagenoeg pijnloos. Mocht het toch gevoelig zijn, dan kunnen wij gebruik maken van een verdovingscreme.

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft ons, na inspectie, vergunning verleend voor “het gebruik van een pigmenteerpen”. Ons instituut staat onder streng toezicht van de GGD en de keuringsdienst van waren, die elke twee jaren een keuring uitvoert. Al onze handelingen voldoen aan de algemene veiligheidseisen uit het Warenwetbesluit en hygiënerichtlijnen.

Bent u dus van plan een permanente make-up te laten aanbrengen dan bent u bij schoonheidinstituut Esthetica aan het juiste adres. Wij voldoen aan alle eisen die de overheid sinds 1 juni 2007 stelt. Al onze pigmenten bevatten een batch-code en een houdbaarheidsdatum en het inbrengen van de pigmenten gebeurt uitsluitend nog met naaldmodules die na elke behandeling worden vervangen. Ook onze behandelruimte en werkwijze voldoet aan alle eisen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wenkbrauwen

1na.jpgDunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan met de Ecuri Methode hartje voor haartje uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit nagenoeg onzichtbaar worden hersteld. Wij maken geen gekleurde blokken maar creëren een mooie natuurlijke wenkbrauw.

Eyeliners

ooglijn.jpgPermanent make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met de Ecuri Methode kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdige uitstraling geven. Eventueel kan er een high lighter of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd. Voor lensdragers is Permanent Make-up een uitkomst.

NIEUWE TECHNIEK!!!

De nieuwe techniek waarin wij gespecialiseerd zijn is de hairstrooktechniek. Snel simpel en in één keer perfect. De behandeling gaat zeer snel en is zeer natuurlijk. Het is ook een mooie methode om uw eigen wenkbrauwhaartjes aan te vullen. De voordelen: hele dunne haartjes, niet van echt te onderscheiden, snel en meteen mooi.

 

Enkele voorbeelden

12788_wenkbrauwen.jpg

12788_eyeliner.jpg

wenkb1.jpg