Schoonheidsinstituut Esthetica
Schoonheidsinstituut Esthetica
Schoonheidsinstituut Esthetica

Behandelingen

face2.jpgIn ons instituut kunt U terecht voor vele verschillende en gespecialiceerde behandelingen. o.a

Voor jonge en jeugdige huid:reinigen- dieptereinigen  comedonen en milia’s verwijderen Acné en voedingsadviezen  huidadvies en make-upadvies.

Voor de huid van 8-80 jaar:korte behandelingen of zeer uitgebreide behandeling. Aan de standaardbehandeling kan van alles nog toegevoegd worden zoals een eyemasker en decolatepack, chocolade of kaviaarmasker. Ook behandelingen met de biopeel van Lookx, eventueel in kuurverband, gericht op uw type huid behoren tot de mogelijkheid.

Voor de rijpere en oudere huid:het behandelen van rimpels en lijntjes d.m.v de Lookx Biopeel, een zeer huidvriendelijke fruitzuur peeling met in deze behandeling ook een masker van de nieuwe 2e generatie retinol lijn van lookx. Deze producten bevatten de nieuwste techniek waarmee ook echt de diepere huidlagen worden bereikt! Reduceert ook ouderdoms en pigmentvlekjes, doet fijne lijntjes vervagen. de huid wordt egaler, gladder van structuur en dat zie je!

gezicht.jpg

Voor de zeer gevoelige en overgevoelige huid: special verzachtende en kalmerende behandeling, ook voor thuis zeer zachte en voedende producten. Uw huid komt weer tot rust. Alles parfumvrij.

Voor de mannenhuid:intensieve reiniging en veel hydratatie(vochtherstellend). Scheren is een aanslag op de huid, daarom is er een speciale mannencreme voor na het scheren en douchen. een huid die droog en trekkerig aanvoelt is niet goed verzorgd.

PRODUCTEN:al onze creme’s en producten zijn plantaardig en dermatologisch getest. En belangrijk is dat ze NIET op dieren zijn getetst!!!!!!